//cdn.globalso.com/sampmaxconstruction/bd1852af3.jpg
//cdn.globalso.com/sampmaxconstruction/7bd17bc52.jpg
//cdn.globalso.com/sampmaxconstruction/ea4d28006.jpg

Nilai Sampmax

Tansah dipikir babagan carane ngatasi masalah pelanggan.

babagan kita

Sampmax Konstruksi miwiti rantai pasokan bahan bangunan wiwit taun 2004. Wiwit wiwitan, kita nyiyapake pangopènan bahan bangunan berkualitas kayata Film Kayu Lapis Ngadhepi, Kayu Lapis Mebel, Peraga Baja Perancah, Perancah Bingkai.

Solusi
products

Sawise Layanan Sales

Area Kerja

Sistem formwork lan scaffold sing disedhiyakake ndadekake industri konstruksi luwih efisien, luwih aman lan luwih cepet. Nalika ningkatake teknologi produksi produk segmen kayata kayu lapis, papan pesisir lan papan kerja aluminium, kita uga nggatekake panggunaan pungkasan ing papan kerja, sing ndadekake kita fokus ing wektu pangiriman kerja ing konstruksi uga kepiye gampang para pangguna nggunakake produk

Ndeleng kabeh katalog
Climbing formworkSolusi PerancahSolusi Formwork