Konstruksi Sampmax

Luwih saka 16 taun Fokus ing Teknologi Konstruksi lan Pangembangan Bahan Bangunan

Sapa Kita

Sampmax Konstruksi miwiti rantai pasokan bahan bangunan wiwit taun 2004. Wiwit wiwitan, kita nggawe pangopènan bahan bangunan berkualitas kayata Formwork Plywood, Prop Baja sing Bisa Disetel, Balok Formwork, Sistem Perancah, Planco Perancah, Menara Perancah, lsp. Sawise teknologi 16 taun udan, kita dadi panyedhiya solusi bahan konstruksi utama lan setya nyedhiyakake Solusi Formwork, Solusi Perancah, Solusi Pendakian Otomatis lan enrich lini produk kanggo perlengkapan lan pengencang kayata Pipa Baja Perancah, Tangga Perancah Baja, Coupler Perancah, Jack Base Plancing , Roda Kastor Putar, Tangga Aluminium, Menara Perancah Aluminium, Gerbang Keamanan Penutupan Diri Perancah lan Sistem Tie Formwork. Ing taun 2020, kita malah miwiti pabrik ngasilake Ruang Dingin Panyimpenan. Saiki kita nyedhiyakake solusi lan bahan bangunan sing luwih lengkap kanggo para pelanggan saka saindenging jagad.

Apa sing Kita Laku

Kanthi meksa standar kualitas lan lingkungan EN-13986: 2004, ISO9001, ISO14001, EN74, BS1139. Sampmax Material bangunan standar kanggo Carb Phase 2. Suwene 16 taun, kita wis nggawe kemitraan bisnis sing apik banget karo para pelanggan ing luar negeri, kayata AS, Kanada, Meksiko, Kolombia, Panama, Chili, Peru, Argentina, Spanyol, Portugal, Ukraina, Jerman, Arab Saudi, lsp.
Sampmax Concrete wis nglumpukake akeh pengalaman ing produksi, pangopènan kualitas, ngekspor, lapangan layanan rantai pasokan luar negeri, reputasi perusahaan saka inspeksi bahan baku, kontrol kualitas proses, rega terjangkau, lan pangiriman sing apik banget.

Ing pandemi Covid-19 ing saindenging jagad, kita bangga bisa ngontrol lan slamet kanthi bali menyang pabrik lan tetep nyedhiyakake bahan-bahan sing apik kayata Ringlock Scaffolding, Aluminium Walk Board, Beam Aluminium, Beam Baja Perancah, Coupler Perancah, Tangga Perancah Baja, Tangga Perancah Aluminium, Pipa Perancah, Jack Base Perancah, Aksesoris Perancah, wiwit taun 2020, kita uga miwiti pabrik pabrik Pabrik Freezer, solusi OEM ing pasar segmen kayata gudang beku panganan lan gudang mesin pembeku buah.