Sampmax (Xiamen) Technology Technology Co., Ltd.

Alamat

Nomer 40, Unit 02, Lantai 4,

No. 359 Chengyi Street, Phase III,

Taman Software Xiamen, Xiamen China.

Telpon

Adol: + 86-186-5019-9353

Dhukungan: + 86-592-6053779

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita