Tangga Perancah Baja Galvanis Q235 kanggo Sistem Perancah

Tangga perancah yaiku tangga sing digunakake ing sistem scaffold. Komponen kasebut kalebu langkah-langkah lan kait. Dheweke dilas lan dipasang ing pipa baja scaffold kanthi klip kanggo mbentuk tangga scaffold.
Fitur
Bahan: baja Q235
Dawane: 2566-2860mm
Jembar: 450mm
Bobot: 19,5-26.5kg
Perawatan permukaan: galvanis / pra-galvanis
Diameter: 30 * 50mm
Kandel tabung: 1.0-2.0mm
Standar: AS / NZS 1576.3: 2010


Detail Produk

Tag Produk

Tangga perancah yaiku tangga sing digunakake ing sistem scaffold. Komponen kasebut kalebu langkah-langkah lan kait. Dheweke dilas lan dipasang ing pipa baja scaffold kanthi klip kanggo mbentuk tangga scaffold.
Fitur
Bahan: Baja Q235
Dawa: 2566-2860mm
Jembar: 450mm
Bobot: 19,5-26.5kg
Perawatan lumahing: panas galvanis / pra-galvanis
Diameteripun: 30 * 50mm
Kandel tabung: 1.0-2.0mm
Standar: AS / NZS 1576.3: 2010

Galvanized-Steel-Scaffolding-Stairs

Tangga Perancah Baja
Tangga perancah yaiku tangga sing digunakake ing sistem scaffold. Komponen kasebut kalebu langkah-langkah lan kait. Dheweke dilas lan dipasang ing pipa baja scaffold kanthi klip kanggo mbentuk tangga scaffold. Kita bisa ngatur scaffolds kanthi dhuwur sing beda-beda miturut spesifikasi tangga scaffold template bangunan.
Yen dibandhingake karo paduan aluminium, tangga baja tahan karat luwih abot lan ora trep banget
makaryakke, nanging iku murah lan praktis.

Cuplock-Scaffolding-steel-stair
Pre-galvanized-scaffolding-stairs-for-scaffolding-system
Bahan: Baja Q235
Dawa: 2566-2860mm
Jembar: 450mm
Bobot: 19,5-26.5kg
Perawatan lumahing: panas galvanis / pra-galvanis
Diameteripun: 30 * 50mm
Kandel tabung: 1.0-2.0mm
Standar: AS / NZS 1576.3: 2010
Galvanized-Steel-Scaffolding-Staircase-with-Hook
Galvanized-Steel-Scaffolding-Stairs-for-Ringlock-Scaffolding
Galvanized-Steel-Scaffolding-Stairs-for-Ringlock-Scaffolding-System
Pre-galvanized-scaffolding-staircase-for-scaffolding
Steel-scaffolding-Stair

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita