shengmake

Program Mitra Konstruksi Sampmax

Tujuane yaiku supaya program mitra saluran Sampmax nggawa solusi bahan, pelatihan, diskon, potongan harga lan dhukungan pemasaran menyang adol tambah nilai kanggo mbantu nyepetake untung lan tuwuh bisnis liwat Sampmax Konstruksi.

Elinga, agen distribusi lan agen komisi minangka rong opsi kerjasama sing diwenehake kanggo mitra saluran.

Kepiye entuk bathi

test (1)

Diskon

rebates

Rabat

rewards

Ganjaran

test

Pemasaran

Kepiye cara dadi mitra Sampmax

Hubungi kontak karo Sampmax Sales

Kita bakal ngatur konperensi telpon / video kanggo komunikasi ide kerja sama lan ngenali produk, rega, komisi, lsp.

Operasi Pesenan & Penjualan & Pembayaran

Nalika ndhaptar lan ngirim informasi klien, Sampmax bakal nglindhungi wates lan hak adol. Saben pangiriman bakal rampung dening kita lan entuk manfaat kanggo kaloro mitra.

 Kandhani babagan bisnis sampeyan

Kandhani babagan bisnis sampeyan
Rampungake formulir kita, lan kita bakal bisa hubungi. Kandhani jeneng perusahaan, alamat, jeneng kontak, nomer telpon, telpon seluler, alamat email, bisnis utama lan riwayat perusahaan, uga wenehake pilihan kerjasama sing sampeyan seneng.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita