Gerbang Keamanan Penutupan Perancah Perancah kanggo Akses Tangga

Warna sing disesuaikan, Tutup-Dhewe.
Bisa diperluas Gerbang Perancah 900mm -1300mm.
Fitur
Bahan Baku: Baja Karbon Q235
Ukuran: 960mmx600mm / 960mmx760mm / 960mmx800mm
Cara Tutup: Tutup dhewe
Bobot: 9,0 / 9,8 kg
Komponen: Tabung kothak bends & Steel bolong & Steel sheet coupler & Springs
Perawatan lumahing: Dicet / Dilapisi Bubuk / Galvanis
Standar: EN74 & BS1139 & CE & ISO9001


Detail Produk

Tag Produk

Warna sing disesuaikan, Tutup-Dhewe.
Bisa diperluas Gerbang Perancah 900mm -1300mm.
Fitur
Bahan Baku: Baja Karbon Q235
Ukuran: 960mmx600mm / 960mmx760mm / 960mmx800mm
Cara Tutup: Panutupan awake dhewe
Bobot: 9,0 / 9,8kg
Komponen: Tabung kothak bends & Steel mesh & Steel sheet coupler & Springs
Perawatan lumahing: Cat / Powder Coated / Galvanis
Standar: EN74 & BS1139 & CE & ISO9001

Sampmax-Scaffolding-Self-Closing-Safety-Gate

Gerbang Keamanan Penutupan Baja Scaffold
Gerbang keamanan perancah minangka bagean penting saka papan kerja scaffolding, sing digunakake kanggo dalane para pekerja. Gerbang keamanan ayunan gerbang perancah sing disedhiyakake dening Sampmax Construction tundhuk karo standar BS1139. Iki minangka piranti protèktif sing penting banget ing platform kerja paling ndhuwur scaffold.

Scaffolding-ladder-access-Expandable-safety-gate

Gerbang keamanan sing diputar dicet utawa dilapisi bubuk, kanthi 2 spring kuat lan loro klem semi-puteran. Sajrone konstruksi, lawang sing muter terus dipasang lan disambungake karo penjepit sing muter kanggo tangga teparo mlebu lan metu. Iki minangka Gerbang Keamanan Penutupan Diri.

Scaffolding-Ladder-Access-Steel-Safety-Gate
Bahan Baku: Baja Karbon Q235
Ukuran: 960mmx600mm / 960mmx760mm / 960mmx800mm
Cara Tutup: Panutupan awake dhewe
Bobot: 9,0 / 9,8kg
Komponen: Tabung kothak bends & Steel mesh & Steel sheet coupler & Springs
Perawatan lumahing: Cat / Powder Coated / Galvanis
Standar: EN74 & BS1139 & CE & ISO9001
Sampmax-Scaffolding-Expandable-Safety-Gate
Scaffolding-Expandable-Safety-Gate
Scaffolding-Ladder-Expandable-Steel-Safety-Gate
Scaffolding-Safety-Gate-Expandable-Steel-Safety-Gate
Scaffolding-Safety-Gate-Steel-Safety-Gate
Scaffolding-Steel-Safety-Gate-for-construction

Kita uga nyedhiyakake layanan khusus gerbang keamanan mandhiri sing bisa dibuwang industri

Sampmax-Self-Closing-Safety-Gate
self-closing-safety-gate

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita