Roda Castor Putar Perancah kanggo Perancah

Roda Kastor Putar Perancah minangka aksesoris sing bisa mindhah scaffold. Iki kalebu roda karet lan baja tahan karat. Bisa mindhah lan ndandani scaffold. Iki minangka aksesoris menara perancah sing penting.


Detail Produk

Tag Produk

Roda Kastor Putar Perancah minangka aksesoris sing bisa mindhah scaffold. Iki kalebu roda karet lan baja tahan karat. Bisa mindhah lan ndandani scaffold. Iki minangka aksesoris menara perancah sing penting.

scaffolding-swivel-castor-wheel-in-a-scaffod-system

Roda Castor Putar Perancah
Caster perancah minangka komponen perancah standar, kasusun saka rod bunder sing padhet kanthi diameter 34.5mm lan dawa karet inti besi 100mm lan wesi.

scaffolding-swivel-castor-wheel-feature

Kauntungan:
Rancangan kasebut ilmiah, aman digunakake, lan tuas rem ditekan ing papane, yaiku
Rolling rodha bisa dikunci kanggo njaga keamanan perancah nalika digunakake.
Operasi sing gampang, nalika scaffold kudu dipindhah jarak sing adoh, rem bisa diluncurake kanthi siji tombol
Plunger putaran padat Ø34.5 dibentuk kanthi nggambar presisi, lan kacang dilas lan didandani.
Piranti rem lengkap, kunci rotasi rodha lan rotasi piring manik sekaligus sawise rem.
Lumahing krenjang nganggo elektro-galvanis kanggo nolak korosi.
Nganggo roda karet inti wesi, cangkir ngisi minyak dipasang ing hub, lan bantalan jarum industri standar.
Bushing baja spring sing diobati kanthi panas, Ø19 * 3 pipa baja mulus, 8,8 kelas M12.5× 87 baut khusus, kunci kunci kunci.
Kapasitas beban 200-500kg (udakara 440-1100 pon).

scaffolding-swivel-castor-wheel

Data Teknis:

Jeneng: Roda Castor Putar Perancah
Bahan Baku: Q235 + Roda Karet
Diameter Caster: 200mm 8inch
Lebar tapak: 50mm 2inch
Diameter rod Déwan: 34.5mm 1.36 inci
Panjang rod perakitan: 100mm 4inch
Dhuwur bolongan sing dipasang: 63.5mm 2.5inch
Aperture perakitan: 12.7mm 0,5 inci
Eksentrisitas rotasi: 53mm 2.08 inci
Radiasi rotasi: 153mm 6.02 inci
Dhuwur total produk: 237mm 9,33 "
Bobot net produk: 5,3kg 11,7 lbs
Standar: EN74 / AS1576.2 / BS1139
scaffolding-swivel-castor-wheel-for-assembly

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita