Souffer Swivel Coupler kanggo konstruksi

Fitur
Bahan Baku: Q235
Ukuran: 48,3 × 48,3mm
Ukuran Kacang: 17/19/21/22 / 23mm
Bobot: 0,8-1,45 kg
Teknologi Produksi: Dipencet & Ditempa
Jinis: Inggris / Korea / Jepang / Jerman
Perawatan lumahing: Elektro galvanis / Hot-dip galvanis / Pra-Galvanis / Powder dilapisi / Dicet
Standar: EN74 / BS1139
Jinis liyane sing disedhiyakake: Clamp Double / Clamp Swivel / Inner Joint Pin / Lengan Clamp


Detail Produk

Tag Produk

Fitur
Bahan Baku: Q235
Ukuran: 48.3x48.3mm
Ukuran Kacang: 17/19/21/22 / 23mm
Bobot: 0,8-1,45 kg
Teknologi Produksi: Dipencet & Ditempa
Jinis: Inggris / Korea / Jepang / Jerman
Perawatan lumahing: Elektro galvanis / Hot-dip galvanis / Pra-Galvanis / Powder dilapisi / Dicet
Standar: EN74 / BS1139
Jinis liyane sing diwenehake: Klem Ganda / Klem Putar / Pin Joint / Batin Clamp

swivel-coupler-for-scaffolding-system

Coupler Putar Perancah
Setelan kopling perancah penting banget kanggo njamin stabilitas sistem perancah. Lokasi lan jumlahe kopling perancah kudu ditemtokake kanthi desain lan pitungan adhedhasar dhuwure sistem perancah, struktur bangunan, dhuwure jubin, lan momotan.

scaffolding-swivel-coupler-in-project

Pengikat ora mung digunakake kanggo sistem scaffolding, nanging uga bisa digunakake kanggo sambungan ing formwork utawa papan liyane ing papan kerja.
Fitur

Scaffolding-swivel-coupler
Bahan Baku: Q235
Ukuran: 48.3x48.3mm
Ukuran Kacang: 17/19/21/22 / 23mm
Bobot: 0,8-1,45 kg
Teknologi Produksi: Dipencet & Ditempa
Jinis: Inggris / Korea / Jepang / Jerman
Perawatan lumahing: Elektro galvanis / Hot-dip galvanis / Pra-Galvanis / Powder dilapisi / Dicet
Standar: EN74 / BS1139
Jinis liyane sing diwenehake: Klem Ganda / Klem Putar / Pin Joint / Batin Clamp
scaffolding-swivel-couplers-for-scaffolding
swivel-coupler-for-scaffolding

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita