Solusi

  • Formwork Solutions

    Solusi Formwork

    Solusi Formwork Sistem formwork bangunan pouring beton modern minangka struktur model sementara kanggo mesthekake beton sing diwutahake menyang struktur beton miturut syarat desain konstruksi. Kudu ngemot beban horisontal lan ...
    Waca liyane
  • Scaffolding Solutions

    Solusi Perancah

    Solusi Perancah Scaffolding nuduhake macem-macem dhukungan sing digawe ing situs konstruksi kanggo para pekerja ngoperasikake lan ngatasi transportasi vertikal lan horisontal. Utamane kanggo personel konstruksi kanggo operasi munggah lan mudhun utawa kanggo nglindhungi ...
    Waca liyane
  • Automatic Climbing Formwork Solutions

    Solusi Formwork Climbing Otomatis

    Kerangka pendakian otomatis Frame pendakian cocog kanggo awak utama bangunan ing ndhuwur 45 meter, lan bisa ditrapake ing awak utama kanthi macem-macem struktur. Iki nggunakake struktur kabeh-baja kanthi total, kanthi peralatan terintegrasi, ...
    Waca liyane
  • Storage Cold Room Solutions

    Solusi Kamar Kadhemen Panyimpenan

    Panyimpenan Ruang Dingin Panyimpenan Dingin Kamar Dingin minangka segmen produk anyar Sampmax Konstruksi, amarga keunggulan lan pangembangan teknis pabrik, ing taun 2020 kita nggawe pabrik anyar kanggo solusi kaya iki. Unit sing adhem udara yaiku ...
    Waca liyane