Formwork pendakian otomatis

Bingkai pendakian cocog kanggo awak utama bangunan ing ndhuwur 45 meter, lan bisa ditrapake ing awak utama kanthi macem-macem struktur. Iki nggunakake struktur kabeh-baja kanthi lengkap, kanthi peralatan integral, konstruksi sithik lan panggunaan dhuwur, proteksi tertutup, peralatan keamanan profesional, ora ana bebaya geni, lsp.

Sampmax-Construction-Automatic-Climbing-System

Kanthi pigura pendakian konstruksi, ora mung ana kacilakan keamanan sing luwih sithik, nanging sing luwih penting, investasi baja sampeyan dikurangi, sing padha karo kurang jala pelindung ijo.
Mung kudu pencet tombol kanggo entuk pigura munggah otomatis kanthi otomatis. Mung butuh sawetara buruh supaya bisa entuk, lan sampeyan ora kudu kuwatir maneh babagan koordinasi para pekerja.

Sampmax-Construction-Automatic-Climbing-Solution

Cara nyepetake periode konstruksi lan nyuda biaya konstruksi kanthi premis kanggo njamin keamanan lan kualitas mesthi dadi topik sing ora bisa dihindari unit konstruksi. Kanthi pangembangan teknologi, introduksi sistem pendakian otomatis sing cerdas ora mung ngrampungake bahan perancah pipa baja tradisional sing akeh. , Periode ereksi dawa, lan akeh bebaya keamanan sing didhelikake bisa dihindari. Kanthi keamanan, ekonomi, lan kenyamanan sing apik, duwe papan kanggo konstruksi bangunan gedhen-gedhenan. Iki minangka jenis perancah protèktif eksternal kanthi nilai promosi sing apik.
Kaluwihan nggunakake sistem pendakian otomatis:
Materi
Produksi prefabrikasi pabrik, peralatan standar, panggunaan berkelanjutan ing sak kumpulan, kurang konsumsi bahan lan kurang kapitunan.
Operasi
Awak pigura angkat ing angkat listrik dikendhaleni dening remot kontrol, lan sistem kontrol otomatis duwe sawetara operator, sing gampang lan cepet. Sampeyan mung butuh wektu 20-30 menit kanggo munggah ing lantai siji lan wis aman banget.

Sampmax-Construction-Automatic-Climbing-Systems

Konstruksi Peradaban
Sawise dirakit, ora perlu papan tumpukan materi, lan kabeh bangunan katon seger lan resik.
Pengawasan lan pangopènan
Beban kerja inspeksi lan pangopènan sethithik, lan butuh wektu luwih sithik.

Sampmax-Construction-Automatic-Climbing-System-Solution

Keuntungan ekonomi
Miturut rega lokal, diowahi dadi area bangunan, ragad panggunaan ing proyek iki yaiku USD10 / ㎡.