Solusi Formwork

Sistem formwork bangunan pouring beton modern minangka struktur model sementara kanggo mesthekake beton sing dilebokake menyang struktur beton miturut syarat desain konstruksi. Kudu ngemot beban horisontal lan beban vertikal sajrone proses konstruksi.

Sampmax-construction-formwork-system

Struktur formwork bangunan sing digunakake kanggo struktur beton cor-in-place umume kasusun saka telung bagean: panel (film karo kayu lapis & panel aluminium & kayu lapis plastik), struktur pendukung lan konektor. Panel minangka papan bantalan langsung; struktur pendhukung yaiku supaya struktur formwork bangunan dikombinasikake kanthi kuat tanpa deformasi utawa karusakan; konektor minangka aksesoris sing nyambung panel lan struktur pendukung dadi sakabehane.

Sampmax-construction-formwork-system-picture1

Sistem formwork bangunan dipérang dadi sistem formwork vertikal, horisontal, trowongan lan jembatan. Formwork vertikal dipérang dadi formwork tembok, formwork kolom, formwork kanthi sisi siji, lan formwork pendakian. Formwork horisontal biasane dipérang dadi jembatan lan formwork dalan. Formwork trowongan digunakake kanggo trowongan dalan lan trowongan tambang. Miturut bahan kasebut, bisa dipérang dadi landhasan kayu lan formwork baja. , Cetakan Aluminium lan formwork plastik.

Sampmax-construction-tunnel-formwork-system

Keuntungan saka macem-macem formwork bahan mentah:
Formwork kayu:
Ringan, gampang dibangun, lan regane paling murah, nanging ora tahan suwe lan reuse nggunakake maneh.
Formwork baja:

Sampmax-construction-Column-formwork-system-2

Kekuwatan sing luwih dhuwur, tingkat pengulangan sing luwih dhuwur, nanging konstruksi sing cukup abot, ora nyenengake, lan larang banget.
Formwork aluminium:
Paduan aluminium nduweni kekuatan paling dhuwur, ora teyeng, bisa didaur ulang kanthi jumlah akeh, duwe umur layanan paling dawa lan tingkat pemulihan paling dhuwur. Iku luwih abot tinimbang formwork kayu, nanging luwih entheng tinimbang formwork baja. Konstruksi paling trep, nanging luwih larang tinimbang formwork kayu lan luwih larang tinimbang formwork baja.

Sampmax-construction-aluminum-formwork-system-2