Solusi Perancah

Perancah nuduhake macem-macem dhukungan sing dipasang ing situs konstruksi kanggo para pekerja ngoperasikake lan ngatasi transportasi vertikal lan horisontal. Utamane kanggo personel konstruksi kanggo operasi munggah lan mudhun utawa kanggo nglindhungi jaring pengaman njaba lan nginstal komponen kanthi dhuwur. Ana macem-macem jinis perancah. Utamane kalebu: sistem perancah sing digunakake, sistem perancah proteksi lan bantalan beban lan dhukungan sistem perancah.

formwork-project-scaffolding-provider

Miturut cara dhukungan saka perancah kasebut, ana uga scaffold ing jubin, sing uga diarani menara perancah, perancah sing overhanging lan perancah sing digantung. Rancah pendakian umume (diarani "scaffolding climbing") saiki umume dioperasikake minangka sistem independen ing industri konstruksi.
Sistem perancah minangka salah sawijining tautan lan sistem sing paling penting kanggo konstruksi aman ing teknik konstruksi. Kita kasebut sistem pengawal sing aman. Sampmax Konstruksi ngurus keamanan proyek apa wae sing dienggo para pelanggan. Kabeh sistem scaffold sing disedhiyakake cocog karo standar produksi sing cocog.

cuplock-scaffolding-system-construction-sampmax

Nggunakake konstruksi perancah Sampmax Konstruksi, kita ngelingake supaya para pelanggan nggatekake masalah umum kasebut:

Ngatasi yayasan kasebut bakal nyebabake deformasi lokal scaffold. Kanggo nyegah ambruk utawa toppling sing disebabake dening deformasi lokal, stilts utawa dhukungan gunting dipasang ing bagean transversal bingkai tikungan tikel, lan set batang vertikal dipasang ing saurutan nganti zona deformasi disusun ing njaba. Kaki dhukungan horoskop utawa gunting kudu dipasang ing landasan sing padhet lan andal.

Sampmax-construction-scaffolding-solution

Defleksi lan deformasi balok baja cantilever sing bosok perancah ngluwihi regane sing wis ditemtokake, lan titik jangkar ing sisih mburi balok baja cantilever kudu dikuatake. Sisih ndhuwur balok baja kudu dikencengi nganggo dhukungan baja lan krenjang bentuk U kanggo nahan atap. Ana celah ing antarane cincin baja sing dipasang lan balok baja, sing kudu diamanake nganggo irisan jaran. Tali kawat baja ing pucuk njaba balok baja sing digantung dicenthang siji lan kabeh dikencengi kanggo njaga kekuwatan sing seragam.
Yen sistem sambungan mbongkar lan narik sambungan wis rusak sebagian, kudu dibalekake maneh kanthi cepet miturut cara narik muatan sing dirumusake ing rencana asli, lan bagean lan anggota sing cacat bakal diperbaiki. Mbenerake deformasi njaba scaffold ing wektu, nggawe sambungan kaku, lan kencengake tali kawat ing saben titik sing diunggahake supaya seragam pasukan, lan pungkasane ngeculake rantai kuwalik.

Sajrone konstruksi, urutan degdegan kudu ditutake kanthi ketat, lan tiang tembok sing nyambung kudu dipasang nalika ngadegake bingkai njaba, supaya bisa disambungake kanthi kuat ing kolom bingkai struktural.

Tiang kudu vertikal, lan cagak kudu staggered lan ngisor saka lantai siji. Penyimpangan vertikal saka tiang vertikal ora luwih gedhe tinimbang 1/200 saka dhuwur ereksi, lan sisih ndhuwur tiang vertikal kudu 1,5m luwih dhuwur tinimbang atap bangunan. Sanalika, sambungan tiang vertikal kudu nganggo pengikat bokong kajaba sendi puteran ing lapisan ndhuwur.

Sisih ngisor scaffold kudu dilengkapi batang penyapu vertikal lan horisontal. Batang penyapu vertikal kudu dipasang ing tiang vertikal ora luwih saka 200mm saka sisih ndhuwur blok shim kanthi pengikat sudut tengen, lan batang penyapu horisontal kudu diatasi langsung ing ngisor batang penyapu vertikal dening pengikat amba. Ing cagak.

Ana jaring sing rata ing njero rak operasi, lan pengawal sikil kayu sing kandel 180mm lan 50mm disusun ing mburi lan njaba rak. Perancah lapisan operasi kudu dilebokake kanthi lengkap lan stabil.

Sampmax-construction-scaffolding-system

Nalika nyelehake bokong papan scaffold, ana rong batang horisontal ing sendhi, lan sendhi saka papan scaffold sing dilebokake kanthi tumpang tindih kudu ing batang horisontal horisontal. Papan probe ora diidini, lan dawa papan scaffold ora bisa ngluwihi 150mm.

Palang sing amba kudu dilebokake ing sangisore palang cilik. Ing sisih njero batang vertikal, gunakake pengenceng sudhut tengen kanggo nyepetake rod vertikal. Dawane palang gedhe ora kudu kurang saka 3 bentang lan ora kurang saka 6m.

Iki digunakake minangka pigura operasi sajrone tahap konstruksi struktur lan dekorasi. Iki minangka scaffold pengikat dobel dobel jajar dobel kanthi jarak vertikal 1,5m, jarak 1.0m, lan jarak 1,5m.

aluminum-walk-board

Ing degdegan, kabeh lapisan pigura njaba kudu kaiket ing struktur kanthi tepat kanggo njamin keamanan sajrone proses degdegan. Penyimpangan vertikal lan horisontal batang kudu didandani bebarengan karo ereksi, lan pengikat kudu dikencengi kanthi tepat.
Titik utama konstruksi ngilangi scaffolding

Pembongkaran sistem pendukung perancah lan formwork kudu ditindakake kanthi ketat sesuai karo persyaratan standar teknis sing relevan lan rencana khusus. Sajrone proses pembongkaran, unit konstruksi lan pengawasan kudu ngatur personel khusus kanggo ngawasi.

scaffolding-system-surelock-scaffolding

Perancah kudu dibongkar saka ndhuwur nganti ngisor kanthi lapisan. Operasi serentak munggah lan mudhun dilarang banget, lan bagean tembok sing nyambung kudu dicopot kanthi lapisan bebarengan karo perancah kasebut. Dilarang banget mbongkar kabeh lapisan utawa sawetara lapisan tembok sing nyambung sadurunge dibongkarake perancah kasebut.

Yen bedane dhuwur perisakan bagean luwih gedhe saka rong langkah, potongan tembok sing nyambung kudu ditambahake kanggo penguatan.

Nalika nyopot perancah, copot kabel listrik ing dhisik. Yen ana kabel listrik sing dikubur ing lemah, coba tindakake. Dilarang banget ngeculake pengikat lan pipa baja ing sekitar kabel listrik.

Pipa baja sing dibubarake, pengikat lan aksesoris liyane dilarang banget dibuwang menyang lemah saka dhuwur.

scaffolding-system-walk-board

Copot tiang vertikal (dawane 6m) kudu ditindakake dening wong loro. Tiang vertikal ing jarak 30cm ing ngisor tiang horisontal utama dilarang dicopot dening siji wong, lan kudu ngrampungake nyopot sadurunge langkah jembatan tingkat ndhuwur dicopot. Operasi sing ora bener bisa uga gampang nyebabake tumurun (kalebu Wong lan barang-barang).

Palang sing amba, kawat gunting, lan kurung diagonal kudu dicopot dhisik, lan pengikat bokong tengah kudu dicopot dhisik, lan gesper pungkasan kudu didhukung sawise nahan tengah; sekaligus, brace gunting lan braket diagonal mung bisa dicopot ing lapisan perisakan, ora kabeh sekaligus, nyopot sabuk pengaman gunting kudu dipakai nalika semana, lan loro utawa luwih kudu kerja sama kanggo nyopot.

Bagean tembok sing nyambung ora kudu dibongkar sadurunge. Dheweke mung bisa dicopot nalika dicopot lapisan demi lapisan ing bagean tembok sing nyambung. Sadurunge bagean tembok sing nyambung pungkasan dijupuk, dhukungan kanggo mbuwang kudu dipasang ing cagak vertikal kanggo mesthekake yen cagak vertikal dicopot. stabilitas