Konstruksi Sampmax

Kabeh supaya urip luwih kepenak, pikirake kaya pelanggan.

Napa Pilih Konstruksi Sampmax

Sampmax Construction, pemasok inovatif teknologi bahan bangunan, spesialis ing sistem formwork, industri panyimpenan beku, uga bahan konstruksi, uga nganggep kontrol anggaran, pangopènan kualitas lan pangembangan produk anyar. Iki dudu pemasok nanging uga mitra sing apik!

KONSEP LAYANAN SAMPMAX
Tansah dipikirake kaya kita minangka pelanggan, siji-sijine cara kanggo ngrampungake masalah yaiku ngrampungake masalah pelanggan.

Sertifikat Kita

SAMPMAX Kanthi STANDAR dhuwur
Produksi kualitas Konstruksi Sampmax miturut standar dhuwur kayata CARB P2, OSHA, CE, FSC, EN74, BS1139, GB9846.2, EN-13986: 2004, ISO9001, ISO14001, lsp.

dwqd1
dwadgr4
vfxc2
dczvvv5
qsdaxz3
ojuyty6

SAMPMAX NENGGALITAKEN KESELAMATAN ING KABEH PELANGGAN
Sampmax Konstruksi mung nyedhiyakake bahan standar lan berkualitas tinggi kanggo industri konstruksi. Nalika nemoni konflik antara faktor biaya lan keamanan sing luwih dhuwur, kita bakal menehi prioritas kanggo menehi solusi sing paling cocog lan ngelingake pelanggan supaya milih produk kanthi faktor keamanan sing luwih dhuwur.

Beautiful young female construction architect at a construction site. She showing thumbs up and looking at the camera with smile on her face. Selective focus.
zxcsawq
bvdf
ssxcfw

Pangiriman Cepet

wdadwa
fdsfeq
jtjy
vxcveeq
jutrhw

Pameran & Pelanggan Dikunjungi

7
10
15
3
6
8
12
1
4
9
13
2
5